Nyitvatartás: 8:00 - 17:00

Ügyfélszolgálatunk

Ügyfélszolgálatunk hétfőtől péntekig 8 és 17 óra között várja megkeresésed telefonon, emailben, chaten vagy pedig személyesen irodánkban.

Irodánkat a Boráros tér közvetlen szomszédságában találod. Jöhetsz hozzánk gyalogosan, tömegközlekedéssel, autóval, kerékpárral. Irodánk akadálymentesen megközelíthető. Szívesen várjuk a kutyussal érkező vásárlóinkat is.

Címünk: 1095 Budapest, Tinódi Lantos Sebestyén köz 1. (Meglepkék Iroda)
e-mail: info@elmenyrepules.hu
telefon: +36 30 462 3539; +36 30 111 0323

Hogyan találsz meg minket?


Tömegközlekedéssel - a Boráros téren ha leszálltál a 4-6-os villamosról, akkor a Duna felé eső lépcsőn a 2-es villamos megállójába fogsz érkezni. Innen már látni fogod a csepeli hév megállóját. A csepeli hév megállója és a Duna üzletház között kell elindulnod, és 2 perc séta után, a hév megálló végéhez közelítve már fogod is látni irodánkat, a szemben lévő épület aljában, a sarkon.

Autóval - csak pötyögd be a címünk a wazeba, vagy a google mapsbe, és mindkettő pontosan az ajtónk elé fog hozni. Ha rutinos vagy a városban és nincs szükséged térképes segítségre, akkor akár a Rákóczi híd irányából, akár a Boráros tér felől érkezel, kanyarodj rá a Soroksári úttal párhuzamos Lechner Ödön fasorra. A Boráros térről kanyarodva egyből az első lehetőség jobbra, a Rákóczi híd irányából pedig a Boráros térre vezető lámpa előtti utolsó lehetőség balra.

Parkolni szabályosan a Lechner Ödön fasoron tudsz. Figyelj, mert ez fizetős övezet!