Nyitvatartás: 8:00 - 17:00
Sétarepülés és Műrepülés Igazi Sugárhajtású Vadászrepülőgéppel Tökölön
666 000 Ft
Hány perces repülést szeretnél ajándékozni?
20 perces repülés
Milyen felvételt kérsz a sugárhajtású repüléshez?
Videófelvétel nélkül
Azonnal letölthető
12 hónapig érvényes
Díjmentesen cserélhető
Mi vár a résztvevőre?
 • Az ünnepelt, a születésnapos élete legemlékezetesebb repülési élményét adjuk a megajándékozottnak!
 • Műrepülés egy valódi sugárhajtású vadászgéppel!
 • Garantált adrenalinbomba, amit csak a legjobbak mernek kipróbálni!
 • Egy valódi VIP meglepetés az ünnepeltnek, ha fikarcnyit is izgatja a föld feletti élet vagy az extrém élmény
 • Egy igazán egyedülálló lehetőség itthon, össze sem hasonlítható más repülésekkel: tolóerő, dinamika, mozgékonyság, amit csak egy valódi sugárhajtású repülőgép tud!

Repülési programról:

A tököli repülőtéren a 16-os volt orosz hangárnál bemutatjuk Neked az L-29 Delfin típusú, Goldtimer alapítvány üzemeltetésében álló, sugárhajtású repülőgépet. A pilóta megmutatja a pilótafülkét, és az abban található műszereket. A földi felkészítés során mindenre kiterjedő biztonságtechnikai oktatást kapsz, amely végeztével felelősség vállalási nyilatkozat kerül aláíratásra.

A repülés során megtapasztalhatod a vadászpilótákat érő terheléseket – többszörös túlterhelés, hihetetlen gyorsulás érzése – ezáltal Te is egy időre valódi vadász pilótává válhatsz. A repülésre vonatkozó igényeidet és elképzeléseidet, fizikai adottságaidnak megfelelően, kéréseid alapján megbeszélheted a gépet vezető pilótánkkal. Amennyiben rendelkezel arra megfelelő – például „GoPro” – kamera rendszerrel kérjük, hozd magaddal és a fedélzeten történő használatával kapcsolatosan egyeztess a pilótánkkal!

Felár ellenében mi is tudunk kamerát biztosítani, a repülést követően általad biztosított adathordozóra átadjuk, vagy fájlmegosztó program segítségével átküldjük a vágatlan videóanyagot.

Mit tartalmaz a repülés?

 • Nagy bedöntésű fordulók
 • Looping (bunkfenc) figura
 • Fejjel lefelé való repülés bemutatása
 • Zéró gravitáció érzése
 • Hirtelen sebességvesztés átélése
 • Meredek emelkedés kivitelezése
 • Meredek süllyedések
 • Alacsony áthúzások
 • Hátonrepülés
 • És még sok más egyedi és felejthetetlen érzés

Az a jó ha emlékként is átadásra kerül a repülés minden pillanata, ezért lehetőséged van kameracsomagot rendelni, kérdés hány kameraállásból szeretnéd látni az extrém pillanatokat!

Mivel is fogtok repülni?

L–29 Delfín (NATO-kódja: Maya) az Aero Vodochody vállalat által kifejlesztett és gyártott csehszlovák sugárhajtású kiképző repülőgép. Az 1960-as éveken a Varsói Szerződés alapvető kiképző repülőgépe volt.

 • Maximális sebesség: 655 km/h
 • Emelkedőképesség: 14 m/s
 • Hatótávolság: 900 km
 • Szolgálati csúcsmagasság: 11 500 m
 • Szárny felületi terhelése: 166 kg/m²
 • Tolóerő–tömeg arány: 0,25
 • Fesztávolság: 10,29 m
 • Hossz: 10,81 m
 • Magasság: 3,13 m
 • Szárnyfelület: 19,80 m²
 • Üres tömeg: 2280 kg
 • Maximális felszálló tömeg: 3540 kg
 • Hajtóművek száma: 1 db
 • Típusa: Motorlet M701 gázturbinás sugárhajtómű
 • Maximális tolóerő: 8,7 kN
Élmény időtartama:
20 - 30 perc
Élmény helyszíne:

Tököli Repülőtér

Résztvevők száma:
1
Díszcsomagolási lehetőségek
Puzzle formájában az utalvány mobil Puzzle formájában az utalvány
Puzzle formájában az utalvány

4.990 Ft - A konkrét utalványról egyedi puzzelt készítünk.

Beszálló kártya mobil Beszálló kártya
Beszálló kártya

1.990 Ft - Az utalvány maga a "jegy", indulhat is a kaland.

Díszhenger mobil Díszhenger
Díszhenger

1.990 Ft - Elegáns kék/ezüst csíkos hengerbe tekerjük az utalványt.

Palackposta mobil Palackposta
Palackposta

6.990 Ft - Palack postába és égetett fa dobozba csomagoljuk az utalványt.

Dísztok mobil Dísztok
Dísztok

1.990 Ft - Elegáns formalakkozott dísztokba hajtjuk az utalványt

Díszboríték mobil Díszboríték
Díszboríték

1.850 Ft - Elegáns formalakkozott díszborítékba hajtjuk az utalványt.

Égkék boríték mobil Égkék boríték
Égkék boríték

250 Ft - Egyszerű de mutatós boríték az utalvány átadásához.

Légiposta boríték mobil Légiposta boríték
Légiposta boríték

450 Ft - Repüléshez tökéletesen passzoló csomagolás, címzést is tudsz rá írni.

"Boldog Szülinapot" arany díszboboz ajándék borral mobil "Boldog Szülinapot" arany díszboboz ajándék borral
"Boldog Szülinapot" arany díszboboz ajándék borral

11.990 Ft - Az utalványt palackpostába tekerjük és egy ajándék bort csomagolunk mellé.

Égetett fadoboz ajándék borral mobil Égetett fadoboz ajándék borral
Égetett fadoboz ajándék borral

12.990 Ft - Az utalványt palackpostába tekerjük és egy ajándék bort csomagolunk mellé.

Értékelések
Barátnőmet leptem meg vele. Az adrenalin bombából amit átélt, maradt estére is.
Mátéfalvy Alexander
2019.02.19.
Leírhatatlan! Gyerekkorom óta nagy álmom volt, hogy sugárhajtású repülővel repülhessek, de ez szinte elérhetetlen álom volt. Amikor megláttam itt a Meglepkéken... Megszámolni sem tudom, hányszor jöttem vissza, olvastam el újra és újra a szöveget, néztem meg a videót, néztem videókat a repülőgépről, na meg néztem az árát... Te jó ég... Ki az az idióta, aki ennyit fizet 20 perces repülésért... De nem hagyott nyugodni a dolog és arra gondoltam, hogy több pénzt is szórtam már el hülyeségekre, max még eggyel hosszabb lesz a lista (nem lett! Életre szóló élmény!!!). A tököli reptéren volt a találkozó. mindent elmondtak és jött a beöltözés. Néhány perces kifutói várakozás után mi is felszállhattunk, de közben hallgatni a hajtóművet és TUDNI, hogy "te jó ég... itt ülök benne..." Ez volt az egyetlen pillanat, amikor megfordult a fejemben, hogy ez talán nem is volt annyira jó ötlet (Talán fontos infó lehet, hogy iszonyúan tériszonyos vagyok.). Felszálltunk és egy kb 5 perces sétarepülés után közepesen éles jobb/bal kanyar. Pilóta kérdezte: Minden ok? - persze! Adjunk neki! Nagyobb forduló, még élesebben, még több G erő - Minden ok? - Persze! Adjunk neki! 3-4 pörgés, ahol mire felfogtam, hogy fejjel lefele vagyok, már újra az eget bámultam. - Minden ok? - PERSZEEEEE! ADJUNK NEKIIII! Újabb pörgés, végén éles fordulóval: - Minden ok? -VÁÁÁÁÁÁ! ADJUNK NEKIIIII! És jött a - számomra - legdurvább. Most, amikor visszagondolok rá, akkor is libabőrös vagyok... 700 km/h feletti sebességgel hátra szaltó (valami szakember megírhatná, hogy mi ennek a manővernek a neve, de mindegy is). Az, amikor felfele mentek, még egészen jó pofa, de amikor fejjel lefele van a gép, átbillen és elkezd közeledni a talaj, a pilóta húzza fel az orrát, te pedig rádöbbensz, hogy a légzőgyakorlatokat nem véletlenül mutatták az indulásnál és préseled a levegőt, ahogy csak bírod, mert érzed, hogy semmi vér nincs az agyadban... Na ezért jöttél ide! 7,5 G-s terhelés hosszú másodperceken keresztül... Itt megtudod, hogy hol van a határ, amit még bír a szervezeted... Olyan élmény, amit TÉNYLEG SOHA NEM FOGSZ ELFELEJTENI! Te jó ég... Miután leszálltunk, szó szerint meg sem tudtam szólalni a rengeteg adrenalintól. A haza tartó úton végig kezem-lábam remegett és fülig érő vigyorral meredtem magam elé. Aznap éjjel szó szerint egy percet sem tudtam aludni, még másnap is folyt a fülemen az adrenalin... Te jó ég... Szokták mondani, hogy nem az a kérdés, hogy életed során mennyiszer veszel levegőt, hanem az, hogy mennyiszer akad el a lélegzeted. Hát itt elakad "kötőszó"!
S. Ferenc
2019.02.19.

Ügyfélszolgálatunknak leggyakrabban feltett kérdések

Sem ár, sem név nem szerepel az utalványon, csak az élmény neve, rövid leírása és néhány fontosabb tudnivaló az időpontfoglalással kapcsolatban. Összeg alapú ajándék utalványon szerepel csak a választott összeg.

A vásárlás során az élményről számviteli bizonylatot állítunk ki (adóügyi bizonylat, könyvelhető), végszámlát a progam teljesülését követően kap a vásárló.
Csomagolásról és a kiszállítás összegéről a számlát a vásárláskor állítunk ki.

Az utalványok a legtöbb esetben a vásárlástól számított 12 hónapig érvényes. Minden termék leírásánál megtalálod az aktuális érvényességi időt. A felhasználási időt, az utalványon is feltüntetjük. Eddig az időpontig kell RÉSZT VENNI a programon.

Készpénzzel személyesen - vagy futárnál, bankkártyával on-line - vagy a futárnál, banki előre utalással, szép kártyával.

A törvényben előírt 14 nap helyett mi 21 napos visszafizetési garanciát vállalunk minden élményünkre, hogy a lehető legnagyobb nyugalommal tudj ajándékozni.

A vásárlás során az élményről számviteli bizonylatot állítunk ki (adóügyi bizonylat, könyvelhető), végszámlát a progam teljesülését követően kap a vásárló.
Csomagolásról és a kiszállítás összegéről a számlát a vásárláskor állítunk ki.

Sem ár, sem név nem szerepel az utalványon, csak az élmény neve, rövid leírása és néhány fontosabb tudnivaló az időpontfoglalással kapcsolatban. Összeg alapú ajándék utalványon szerepel csak a választott összeg. Egyedi üzenetet a rendelés leadásakor lesz lehetőséged megadni maximum 90 karakter hosszan. Utólag ezt sajnos nem tudjuk pótolni!

Az ajándékozott az utalványon szereplő QR kód beolvasását követően, vagy az www.utalvanybevaltasa.hu oldalon megadja az egyedi utalvány kódját, az ő adatait (nevét, e-mail címét, telefonszámát) és e-mailben küldjük is az időpont egyeztertéshez szükséges partner függő adatokat.

Az utalvány beváltását követően a megadott e-mail címre kiküldjuk a részvételhez szükséges információkat, adatokat. Ez az üzenet programonként eltérő, az adott programara vonatkozó információkat fogja tartalmazni.

A beváltást követően kiküldött e-mailben szerepelni fog hogy az adott programon való részvételhez milyen fogalalási, egyeztetési információk tartoznak. Ezt követve már csak a programon való részvétel vár az ajándékozottra :)

Az ajándékozott szabadon átválthatja a utalványát kínálatunkban szereplő bármelyik programra, illetve akár a www.meglepkek.hu oldalán szereplű több ezer élményre, ráfizetéssel akár drágábbra vagy több darabra is. Alacsonyabb értékű program választása esetén a különbözetet nem tudjuk vissza fizetni, ezért érdemes körültekintően választani :)

Semmi más dolgod nincsen, válaszd ki az új programot és a vásárlási folyamat során a "MEGLÉVŐ UTALVÁNYKÓD ÁTVÁLTÁSA" gombra kattintva a fizetendő végösszegből levonja az eredeti utalványod árát. Lehetőséged van több programot is választani illetve ha magasabb az új program(ok) ára akkor azt kell csak fizetned. Alacsonyabb értékű program választása esetén a különbözetet nem tudjuk vissza fizetni, ezért érdemes körültekintően választani :)

Utalványodon szereplő lejárati dátumtól számított maximum 3 hónapon belül van erre lehetőséged. Ezen időszakon beül egyszer tudod ezt megtenni az alábbi feltételek szerint:

 • nem a hosszabbítás dátumától számítódnak a plusz hónapok hanem az eredeti lejárati időtől!
 • 2 illetve 3 hónap meghosszabbítására van lehetőséged
  • - 2 hónap hosszabbítása az élmény árának 20 %-a (minimum 4 000 Ft)
  • - 3 hónap hosszabbítása az élmény árának 30 %-a (minimum 6 000 Ft)
 • csak bankkártyás fizetés lehetséges!

 

Semmi más dolgod nincsen, válaszd ki az új programot és a vásárlási folyamat során a "MEGLÉVŐ UTALVÁNYKÓD ÁTVÁLTÁSA" gombra kattintva a fizetendő végösszegből levonja az értékalapú utalványod árát. Lehetőséged van több programot is választani illetve ha magasabb az új program(ok) ára akkor azt kell csak fizetned. Alacsonyabb értékű program választása esetén a különbözetet nem tudjuk vissza fizetni, ezért érdemes körültekintően választani :)

 • - 16:00* óráig leadott rendelést következő munkanapra szállíttatjuk.
 • - Személyes átvétel esetén azonnal átvehető nyitvatartási időn belül.
 • - E-utalvány sikeres fizetését követően rögtön küldjük e-mailban.

(*munkanap)

Csomagodat a Fáma Futárszolgálat segítségével küldjük hozzád. Csomagod útját, csomagszám alapján, online is nyomon tudod követni ide kattintva. Csomagszámodat azonnal eklüldjük amint összekészítettük a futár részére.

Csomagodat belföldre bárhova tudjuk kiszállítani, a csomag mérete alapján akár munkahelyeden is át tudod venni.

Minden esetben e-mailben és SMS-ben is küldünk értesítést ha átadtuk csomagod a futárnak.

Készpénzben vagy akár bankkártyával is tudsz fizetni a futároknál.

Előfodtulhat, hogy az Élmény amit ajándékba kaptál nem talált be 100 %-osan, mert kicsit félelmetes, nam akarsz rosszul lenni, lejárna az utalványos felhasználási ideje vagy egyszerűen csak tudod, hogy van a kínálatunkban olyan amire jobban vágysz.

Az utalványod akár a Meglepkék.hu akár az Élményrepülés.hu oldalon található bármelyik élményére átváltható.

Lehetőséged van átváltani a kapott utalványt egy másik Élményre, csakis Élményre! Ehhez a következő néhány alapszabály kell figyelembe venned:

1) Amennyiben a kapott Élmény kisebb értékű, mint amit szeretnél akkor a különbözetet pluszban ki tudod fizetni bankkártyás fizetéssel, banki utalással, utánvéttel futárunknál vagy irodánkban készpénzzel.

2) Abban az esetben, ha az újonnan választott Élmény értéke kisebb, mint amit ajándékba kaptál pénz visszatérítésre nincsen lehetőségünk, a fennmaradó különbözet elveszik.

3) A cserénél kiválasztott új Élmény felhasználási határideje megegyezik majd az eredeti utalvány felhasználási érvényességével. Nem kap az új utalvány ismét egy 12 hónapos felhasználási időtartamot, hanem csak a fennmaradó időintervallum kerül a választott Élmény mellé.

4) Utalvány kódok összevonására NINCS lehetőséged, egy eredeti utalványból tudsz többet csinálni az átváltás során, de több utalvány értékét NEM tudod egy nagyobbra összevonni.

5) Amikor kiválasztottad az új Élményt tedd a kosárba és a "Már meglévő utalvány kódomat átváltom!” gomb megnyomására kiírja az eredeti utalványod értékét, melyet a vásárlásod végösszegéből le fog vonni automatikusan. Fontos hogy az összeget csakis másik Élményre tudod felhasználni, tárgyi ajándékra, szállítási költségre, díszcsomagolásra stb NEM tudod érvényesíteni‌!

Semmi más dolgod nincsen, válaszd ki az új programot és a vásárlási folyamat során a "MEGLÉVŐ UTALVÁNYKÓD ÁTVÁLTÁSA" gombra kattintva a fizetendő végösszegből levonja az eredeti utalványod árát. Lehetőséged van több programot is választani illetve ha magasabb az új program(ok) ára akkor azt kell csak fizetned. Alacsonyabb értékű program választása esetén a különbözetet nem tudjuk vissza fizetni, ezért érdemes körültekintően választani :)

Összesen:
666 000 Ft
Sétarepülés és Műrepülés Igazi Sugárhajtású Vadászrepülőgéppel Tökölön
- Videófelvétel nélkül - 20 perces repülés
2 értékelés
666 000 Ft